Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Διηγήματα arrow Οι γενιές της Αρμύρας

Οι γενιές της Αρμύρας  

[και σε ebook]

Ιστορίες για θαλασσινούς

Παπασταματίου-Καββαδά, Φωτεινή

ISBN: 978-960-426-500-8


Οι γενιές της Αρμύρας


Υπότιτλος :  Ιστορίες για θαλασσινούς
Θέμα :  Λογοτεχνία, Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία, Διήγημα, Ναυτικές ιστορίες
Αριθμός Σελίδων : 128
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2008 (Οκτώβριος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Συλλογή διηγημάτων-ιστοριών, ρεαλιστικών και γεμάτων ανθρώπινες στιγμές για θαλασσινούς, καθώς και για τις οικογένειές τους στη στεριά.

Στο επίκεντρο του ζωηρόχρωμου κόσμου αυτών των ιστοριών βρίσκεται ο εντελώς ιδιότυπος και σκληρός τρόπος διαβίωσης των ναυτικών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να περνούν πολλούς συνεχόμενους μήνες –ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και χρόνια– μακριά από τα σπίτια τους και τους «φυσιολογικούς», για όλους εμάς τους υπόλοιπους, ρυθμούς της στεριανής ζωής. Οι ιστορίες, γεμάτες απρόοπτα και ανατροπές, ανοίγουν με τη ζωντάνια και την ανθρωπιά τους ένα τεράστιο παράθυρο, πηγή φωτός, στις σκοτεινές ζωές των ίδιων των πρωταγωνιστών τους.

Από την τόσο αληθινή και ζεστή ιστορία νεανικού έρωτα και καθημερινής επιβεβαίωσης της αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι του Τηλεμάχου και της Αθηνάς, έως το χαριτωμένο μικρό θρύλο του επίσκοπου του Δαμαλά, το ψηφιδωτό που εκτείνεται μπροστά μας είναι γεμάτο από απολαυστικές στην ανάγνωση σκηνές.
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Μάρκο Πόλο Μάρκο Πόλο

Πολίτης, Κοσμάς


Όταν επέστρεψε ο Μάρκο Πόλο, από την "Αυλή του Μογγόλου Κουμπλάι Χαν", στη Βενετία, κι εξιστορούσε τα όσα είδαν τα μάτια του και τα όσα...

11.94 €   5.97 €

ΑγοράΟ κόσμος της απώλειας Ο κόσμος της απώλειας

Παπασταματίου-Καββαδά, Φωτεινή


Ο Χαρίλαος, ορφανός από μάνα που του τη στέρησε νωρίς η φυματίωση, "εισβάλλει" στη ζωή της Μόρφως και τη λεηλατεί. Κι η Ευμορφία,...

16.92 €   15.23 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ