Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Εκδόσεις Προμετωπίδα arrow Ανθισμένος νάρκισσος

Ανθισμένος νάρκισσος  

[και σε ebook]

Ποίηση

Μούσιας, Γεώργιος

ISBN: 978-618-80463-1-3


Ανθισμένος νάρκισσος


Υπότιτλος :  Ποίηση
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 80
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2013 (Απρίλιος)


Τιμή: 9.39 €   8.45 €

 


Η συλλογή περιλαμβάνει ποιήματα που γράφτηκαν το 2011 και το 2012. Σε μια περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται από την κακή οικονομική κατάσταση με τα μνημόνια και την τρόικα.

Όμως, το έργο μένει ανεπηρέαστο κι έξω από τη δίνη των πολιτικών γεγονότων και των κοινωνικών αναταράξεων. Το βιβλίο μένει ψυχρός θεατής όλων αυτών των πραγμάτων.
Τα ποιήματα κατά ένα μεγάλο μέρος είναι εμπνευσμένα από μυθοπλαστικά γεγονότα, δημιουργήματα της φαντασίας, και κατά ένα μικρότερο μέρος, από κάποια πραγματικά περιστατικά περασμένων ετών.

Κάθε ποίημα έχει έναν ξεχωριστό υπαρξιακό χαρακτήρα, ενώ στο σύνολό τους δίνουν έμφαση και εστιάζονται στον ανθρώπινο παράγοντα, στον ψυχικό πόνο, στη μοναξιά και στην απαισιοδοξία.

Υπάρχει, όμως, και η άλλη πλευρά του έργου. Εκείνη του αισιόδοξου, ελπιδοφόρου ποιητικού λόγου, που επιδιώκει να ωθήσει τον αναγνώστη, να γείρει την πλάστιγγα προς την ορθή κατεύθυνση των πραγμάτων.
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ