Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Θέατρο arrow Ηρωίνη-Ελλάς 1-0

Ηρωίνη-Ελλάς 1-0  

(και σε ebook)

Σύγχρονο κοινωνικό δραματικό θεατρικό έργο σε έξι έγχρωμες εικόνες κι ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο

Μαλούχος, Μάριος Β.

ISBN: 960-426-334-Χ


Ηρωίνη-Ελλάς 1-0


Υπότιτλος :  Σύγχρονο κοινωνικό δραματικό θεατρικό έργο σε έξι έγχρωμες εικόνες κι ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο
Θέμα :  Νεοελληνικά θεατρικά έργα
Αριθμός Σελίδων : 328
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2004


Τιμή:  Καλέστε για Τιμή

Ο παρόν τίτλος είναι εξαντλημένος από τον εκδοτικό μας οίκο κι εμφανίζεται στον κατάλογό μας μόνο για βιβλιογραφικούς λόγους.


Το βιβλίο "Ηρωίνη - Ελλάς 1-0" είναι ένα σύγχρονο, κοινωνικό, δραματικό, θεατρικό έργο με κεντρικό άξονα τα ναρκωτικά. Αφορά ολόκληρη την κοινωνία που είναι βαλτωμένη σε λήθαργο και κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Είναι η αυτοβιογραφική ιστορία του αυτόχειρα Μάριου Β. Μαλούχου με φανταστικές αποχρώσεις. Το έργο καταγγέλει την υποκρισία της κοινωνίας, ξεσκεπάζει τη βρομιά της που έχουν επιμελώς κρυμμένη οι άνθρωποι κάτω από το χαλί του σύγχρονου πολιτισμού. Οι ήρωες του βιβλίου προεκτείνονται σε σύμβολα, αφήνουν ένα τραγικό και προφητικό μήνυμα προς την άθλια εικόνα του σήμερα που έχει ξεθωριάσει απ' τον εκφυλισμό της παρακμής. Προσδοκία του συγγραφέα και ιδιαίτερα της νέας γενιάς είναι να πάρουμε, έστω την ύστατη στιγμή, τη ρεβάνς από το άκρως θλιβερό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου "Ηρωίνη - Ελλάς 1-0".


Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ