Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow C-minor

C-minor  

(και σε ebook)

Ένα αιρετικό ρομάντζο

Ξύδη, Χαριτίνη

ISBN: 960-426-379-Χ


C-minor


Υπότιτλος :  Ένα αιρετικό ρομάντζο
Θέμα :  Νεοελληνική πεζογραφία
Αριθμός Σελίδων : 160
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2005


Τιμή: 11.94 €   10.75 €

 


Ο έρωτας είναι ο πυρήνας μας. Ένας φυσικός άξονας οξύμωρος, τεθλασμένος και καμπτός, γύρω από τον οποίο περιπλέκεται η προσωπική μυθολογία του καθένα μας, η συναισθηματική του εμπλοκή, η αλήθεια, το ψέμα του. Ένας ακραίος έρωτας για να βιωθεί πλατύτερα και βαθύτερα αναλύεται -δίχως να εξαντλείται- σε φως και σκοτάδι.

Στο βιβλίο "C-Minor" της Χαριτίνης Ξύδη γίνεται μια διερεύνηση της αιώνιας και διττής εικόνας του έρωτα, της έλξης, της σαγήνης, του πόθου, της ομίχλης και της σκιάς του, καθώς οι δύο εραστές συναντιούνται άλλοτε στις δίνες του, άλλοτε στις επάλξεις του, στον αφρό, στο βυθό. Δεν υπάρχει εμπειρισμός. Δεν υπάρχει η καλύτερη και η ανώτερη έννοια του έρωτα. Είναι ό,τι ζούμε δυνατά, ευτυχώντας και δυστυχώντας.Περισσότερες κατηγορίες
Σειρά «Ιστορικό Μυθιστόρημα»    Μυθιστόρημα    Νουβέλα    Διηγήματα    Διάφορα    Σειρά «Άπαντα Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Παντοκρατορινού»    

Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ