Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Νέες κυκλοφορίες arrow Αμφιφανή και Αειφανή

Αμφιφανή και Αειφανή  

(και σε ebook)

Ποίηση

Μασούρας, Κώστας

ISBN: 978-960-426-899-3


Αμφιφανή και Αειφανή


Υπότιτλος :  Ποίηση
Άλλοι συντελεστές :  Κώστας Μασούρας (εικονογράφηση)
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 104
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2017 (Φεβρουάριος)


Τιμή: 8.00 €   7.20 €

 


Στη συλλογή –η οποία αποτελείται από τρεις δομημένες ενότητες (Με την ελπίδα αντίπερα, Απόνειρα της κρίσης, Ηχοχρώματα)– με ογδόντα ένα ποιήματα, ο Κώστας Μασούρας ακολούθησε τον κλασικό τρόπο γραφής, με ρίμα στο στίχο, ρυθμό και προσωδία.

Προσπάθησε να συνδυάσει εικαστικά το λόγο, την εικόνα, το χρώμα και τον ήχο, εκφράζοντας τα συναισθήματά του από τα ερεθίσματα και τα μηνύματα που έλαβε, από τα πυκνά, πρωτόγνωρα, ιδιόμορφα και εξόχως σύνθετα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και γεγονότα που ζήσαμε και ζούμε, τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο.

Την έμπνευσή του συμπλήρωσε καθοριστικά η συγκινητική συμπεριφορά κάθε απλού, καλοκάγαθου και περήφανου εύπατρη Έλληνα πολίτη, ο οποίος για μια ακόμη φορά σ’ αυτήν τη συγκυρία, επιβεβαίωσε τη μεγαλοσύνη της ψυχής του με την αξιοθαύμαστη αντοχή και πίστη του στις πανανθρώπινες αξίες.Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Αντεστραμμένη κλεψύδρα Αντεστραμμένη κλεψύδρα

Παπαδημητρίου, Χρήστος Θ.


Η ποιητική συλλογή αποτελεί μια ποιητική ενατένιση της πιο πανάρχαιας μάχης του ανθρώπου – εκείνης ενάντια στο χρόνο. Ως το μοναδικό...

9.95 €   8.96 €

ΑγοράΑλγοδοχείο Αλγοδοχείο

Παπαντωνίου, Άλκης


Οι άνθρωποι κινούνται σε παράλληλες πορείες γυρεύοντας να συναντηθούν με άλλους ανθρώπους, με την ψυχή τους. Η μαγική, μυστική γλώσσα της...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ