Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Νουβέλα arrow Ούριος άνεμος σε ξένο χρόνο

Ούριος άνεμος σε ξένο χρόνο  

(και σε ebook)

Στράλλα-Γεωργακάκου, Τζένη

ISBN: 978-960-426-447-6


Ούριος άνεμος σε ξένο χρόνο


Αριθμός Σελίδων : 112
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2007


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Πόσο μπορούν ν' αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου τριάντα μία μέρες "εμβόλιμες" στον πραγματικό χρόνο του; Τριάντα ένα μερόνυχτα γεμάτα από μια αγάπη απόλυτη, εξιλεωτική και βασανιστική μαζί, που έρχεται απρόσμενα και ανατρέπει τις τακτοποιημένες ζωές του Σταύρου και της Μαρίας-Ερατώς και τους φέρνει προ αποφάσεων σημαντικών για τους ίδιους και το περιβάλλον τους. Θα μπορέσουν ν' αντιμετωπίσουν το κόστος της όποιας επιλογής;

Η νουβέλα της Τζένης Στράλλα είναι μια πληθωρική και ποιητική παλέτα αισθημάτων, η οποία συνεπαίρνει τον αναγνώστη, όπως το κάλεσμα της ζωής συνεπήρε εκείνους τους δύο ανθρώπους που βαδίζοντας στα χνάρια των προκολομβιανών περουβιανών πολιτισμών, βρίσκουν ο ένας τον άλλο, αλλά κι ο καθένας χωριστά την πιο βαθιά αλήθεια της ψυχής του.

Το "Ούριος άνεμος σε ξένο χρόνο", είναι μια πρόσκληση αναγνώρισης εαυτού, απενοχοποίησης και πίστης στη ζωή και στο θετικό "κάτι" που κυοφορείται στο όποιο μικρό ή μεγάλο επώδυνο πέρασμα.


Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ