Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Μυθιστόρημα arrow Δάσκαλε… όταν δίδασκες

Δάσκαλε… όταν δίδασκες  

(και σε ebook)

Μυθιστόρημα

Γούτης, Ανδρέας

ISBN: 978-960-426-655-5


Δάσκαλε… όταν δίδασκες


Υπότιτλος :  Μυθιστόρημα
Άλλοι συντελεστές :  Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (επιμέλεια)
Θέμα :  Λογοτεχνία, Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Εκπαίδευση, Κοινωνία
Αριθμός Σελίδων : 144
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2012 (Φεβρουάριος)


Τιμή: 12.94 €   11.65 €

 


Μια ολόκληρη ζωή μπαινόβγαινε σε αίθουσες διδασκαλίας και σε σχολικά εργαστήρια• ήταν η μεγάλη του αγάπη, το μεγάλο του πάθος. Ποτέ δεν κουράστηκε ούτε βαρέθηκε• αγαπούσε τα παιδιά σαν να ήταν δικά του και γι’ αυτό άλλωστε εισέπραξε πολλή εκτίμηση, σεβασμό και πολλή αγάπη. Τα παιδιά, κάθε ηλικίας, είναι αυστηροί, αλλά δίκαιοι κριτές, αντιλαμβάνονται πότε ο δάσκαλος –με την ευρύτερη έννοια– ενδιαφέρεται ειλικρινά γι’ αυτά και πότε όχι. Αν μπορούσε να ξαναρχίσει τη ζωή του, τα ίδια βήματα θα έκανε και πάλι δάσκαλος θα γινόταν.

Στη μακρά πορεία του συνάντησε παιδιά απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και όλες τις ηλικίες. Παιδιά φτωχά, εργαζόμενα, βιοπαλαιστές, πλουσιόπαιδα, παιδιά με φιλότιμο, αλλά και παιδιά με αλαζονεία και έπαρση• καθένα με την ιστορία του, που τον σημάδεψε. Όλα όμως ήταν παιδιά• παιδιά που χρειάζονται στοργή, αγάπη και κατανόηση.

Το βιβλίο «Δάσκαλε… όταν δίδασκες» του Ανδρέα Γούτη, αποτελεί ύμνο στο ύψιστο λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Προβάλλει καταστάσεις και τρόπους αντιμετώπισης καθημερινών προβλημάτων, μαθητών όλων των ηλικιών, μέσα και έξω από αίθουσες διδασκαλίας.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Το συναπάντημα Το συναπάντημα

Ρέπουλη-Πολίτου, Φόνη


Πριν από χρόνια έπεσε το καθεστώς στη Βουλγαρία, αφήνοντας πίσω του για τους πολλούς, οργή και καταφρόνια. Η Αλμπένα, ανάμεσα στο πρώτο...

16.92 €   15.23 €

ΑγοράΟ Γυφτοδάσκαλος Ο Γυφτοδάσκαλος

Παντοκρατορινός, Αρχ. Αθηναγόρας (Κάρταλης, Παναγιώτης)


Ο Φάνης Δεναξάς, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μεταξύ κύληκος και χειλέων, εν μέσω βοής και ορυμαγδού ψαροταβέρνας στο Μπολάτι, διηγείται...

15.92 €   14.33 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ