Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Μυθιστόρημα arrow Ανούσιοι Φόβοι

Ανούσιοι Φόβοι  

(και σε ebook)

Μυθιστόρημα

Σούμπαση, Φωτεινή

ISBN: 978-960-426-583-1


Ανούσιοι Φόβοι


Υπότιτλος :  Μυθιστόρημα
Άλλοι συντελεστές :  Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (επιμέλεια)
Θέμα :  Λογοτεχνία, Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Ψυχολογία, Κοινωνία
Αριθμός Σελίδων : 352
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2010 (Νοέμβριος)


Τιμή: 21.90 €   19.71 €

 


Στο μυθιστόρημα περιγράφονται εικόνες κοινωνικών προβλημάτων, ψυχοσύνθεσης και τρόπου συμπεριφοράς ανθρώπων που άλλοτε ενοχλούν κι άλλοτε προξενούν την απορία, τη μελαγχολία ή το θυμό.

Στις σελίδες του ξετυλίγονται πράγματα που βλέπουμε και ακούμε στους δρόμους, στις πλατείες, στη γειτονιά, σε σπίτια άλλων ή ακόμα και στα δικά μας. Συνήθως φοβόμαστε να τα δούμε – σπάνια μιλούν γι’ αυτά οι άνθρωποι και ειδικά όταν είναι δικά τους. Ο ανώδυνος όμως τρόπος ζωής δεν παύει να είναι  ψεύτικος.

Η Άννα  –κεντρική ηρωίδα– γεννιέται και ζει σε μια φτωχή οικογένεια. Εκεί δεν υπάρχει ούτε αγάπη μα ούτε και ελευθερία. Βιώνει συνθήκες βασανιστικές που τη γεμίζουν φόβο. Η μοίρα ανατρέπει τα πάντα, όχι για να δώσει λύση, αλλά για να φέρει ξαφνικό πλουτισμό, ασυδοσία.

Στόχος της Άννας είναι να φτάσει στην αλήθεια, να αντιδράσει και να βγει από το φαύλο κύ-κλο του φόβου. Θα καταφέρει η ηρωίδα να ζωγραφίσει τα στάδια που διασχίζει η ψυχή της και να περάσει από όλα τα δωμάτια του χρωματιστού της θεραπευτηρίου;

Θα κατορθώσει ν’ αγαπήσει και να βοηθήσει τον εαυτό της και τους άλλους και αν ναι από πού θα αντλήσει τη δύναμη αυτή;Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Ουρανός γεμάτος όνειρα Ουρανός γεμάτος όνειρα

Ζάκας, Ανδρέας


Ο Γρηγόρης είναι ο μεγάλος γιος μιας φτωχής οικογένειας από ένα ορεινό χωριό, που αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Πάτρα μαζί με τους γονείς...

16.92 €   15.23 €

ΑγοράΙχνηλατώντας το ανεπαίσθητο Ιχνηλατώντας το ανεπαίσθητο

Πρωτοπαπαδάκη, Ειρήνη


Η ποιήτρια ανταποκρίνεται σε  ψυχολογικές εμπειρίες που εστιάζονται στη συνειδητότητα της στιγμής,  αναζητώντας κυρίως το...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ