Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Ελληνική Ποίηση arrow Εντός των τειχών

Εντός των τειχών  

(και σε ebook)

Ποίηση

Λάππας, Άγγελος

ISBN: 978-960-426-798-9


Εντός των τειχών


Υπότιτλος :  Ποίηση
Θέμα :  Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 128
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2014 (Δεκέμβριος)


Τιμή: 10.00 €   9.00 €

 


  
Η τρίτη ποιητική συλλογή του Άγγελου Λάππα με τίτλο «Εντός των τειχών» περιέχει 70 ποιήματα χωρισμένα σε πέντε ενότητες που παραπέμπουν στην αγωνία ενός ανθρώπου εγκλωβισμένου στην ανεπάρκεια και τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης του, της απάνθρωπης και εκμαυλιστικής εποχής και κοινωνίας του, της φθαρμένης και διαβρωμένης πατρίδας του, της αμείλικτης ροής του χρόνου. Στην προσπάθεια ενός ανθρώπου που, με τη στυφή γεύση του εφήμερου της ύπαρξής του στην καρδιά και στο νου, παλεύει άλλοτε να κατανοήσει και να συμφιλιωθεί, κάποτε να υπερβεί και πάντα να αντισταθεί και να διασωθεί.
 Ο ποιητής μάς καλεί σε μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στη ζωή και στα πράγματα, καταγγέλλει και αντιστέκεται με το όπλο του, την ποίηση:

«με των άστρων το μέτρημα ξενυχτώ και αντιστέκομαι…».

Μας καλεί τελικά μέσ’ από τη δραστικότητα του ποιητικού λόγου να βιώσουμε την περιπέτεια, τον αγώνα ενός ανθρώπου, του Ανθρώπου, να βρει διέξοδο μέσ’ από τα υψωμένα γύρω του τείχη και να φτάσει στο τέλος σώος και πλήρης. 
 


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Διαδρομές Διαδρομές

Παιονίδου, Έλλη


Δεν υπάρχει περιγραφή...

4.98 €   4.48 €

ΑγοράΧαμογελαστή μελαγχολία Χαμογελαστή μελαγχολία

Βλασσόπουλος, Θόδωρος


Η τέταρτη ποιητική συλλογή του οικονομολόγου Θόδωρου Βλασσόπουλου τιτλοφορείται «Χαμογελαστή μελαγχολία». Ο ποιητής μέσα από δύο...

5.97 €   5.37 €

ΑγοράΟ λόγος όλα τα μπορεί Ο λόγος όλα τα μπορεί

Θωμάς, Νικόλαος Α.


Ο ποιητής με τη λυρική του πένα αποθεώνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο ελληνισμός για να αναδείξει ξανά τα φώτα του. Σφραγίζει με το...

8.00 €   7.20 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ