Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Ελληνική Ποίηση arrow Νέα Ελληνικά

Νέα Ελληνικά  

(και σε ebook)

Ποίηση

Τεργιακή, Στέλλα

ISBN: 978-960-426-710-1


Νέα Ελληνικά


Υπότιτλος :  Ποίηση
Άλλοι συντελεστές :  Στέλλα Τεργιακή (πίνακας εξωφύλλου)
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 48
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2012 (Δεκέμβριος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Ο άνθρωπος της νέας εποχής, ο οποίος ζει την παγκοσμιοποίηση, αλλά και την κακώς εννοούμενη ισότητα, πλήττεται, δοκιμάζεται, εξαθλιώνεται κι αγωνιά. Μέσα από την κρίση των συνειδήσεων και των αξιών, επέρχεται ο πόνος, η καθήλωση. Όσο ο άνθρωπος πονά, τόσο περισσότερο πονά κι η ψυχή του –  μαστίζεται, μαραζώνει, ασφυκτιά. Αυτό έχει ως συνέπεια, να μη δύναται να διαχειριστεί σωστά τις καταστάσεις που έχουν επιφέρει όλες αυτές οι αλλαγές και να αισθάνεται μετέωρος, ακάλυπτος, οργισμένος. Αισθάνεται ότι δεν υπάρχει πουθενά και σε τίποτα ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Η ποιητική συλλογή «Νέα Ελληνικά» είναι το ξεσήκωμα της καρδιάς, που γίνεται άνεμος και συμπαρασύρει στο πέρασμά του, ό,τι ρυπαρό, ανηλεές κι  άδικο καθηλώνει το σύγχρονο Έλληνα.  Είναι η ενεργοποίηση, αλλά ταυτόχρονα κι ο προβληματισμός, απέναντι στα γεγονότα που ταλανίζουν την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Είναι η αφορμή προβληματισμού, αλλά κι η ψυχική συμμετοχή της κατάστασης που βιώνουμε στα ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ δρώμενα.Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Ανθρώπων πάλη Ανθρώπων πάλη

Μουντράκη, Δώρα


Η δημιουργός, με τα 17 ποιήματα της συλλογής, δίνει μια γερή γροθιά στο στομάχι τού «συστήματος». Εναντιώνεται στην καταπίεση της εργατικής...

5.97 €   5.37 €

ΑγοράΦως ανέσπερον Φως ανέσπερον

Τεργιακή, Στέλλα


Η ενορατική ηλιοφάνεια που δημιουργεί μεταφυσική ιεράρχηση και δίνει φως και πνοή σε όλους τους ήχους, τους φθόγγους και τις εικόνες που...

11.94 €   10.75 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ