Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Ελληνική Ποίηση arrow Όσα δε σου είπα

Όσα δε σου είπα  

(και σε ebook)

Ποίηση

Μυζήθρας, Δημήτριος Ι.

ISBN: 978-960-426-667-8


Όσα δε σου είπα


Υπότιτλος :  Ποίηση
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 48
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2012 (Μάιος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Η ποιητική συλλογή «Όσα δε σου είπα» (εκδόσεις Ιωλκός, 2012) του Δημητρίου Ι. Μυζήθρα  είναι το προσωπικό ημερολόγιο του δημιουργού από την επταετή σχέση του, από το πέρασμά του στη συναισθηματικά ώριμη ζωή, με κάποιες λαμπρές στιγμές που τον γέμιζαν προσμονή για τα καλά που ποτέ δεν ήρθαν, αλλά και περιόδους απογοήτευσης, απαξίωσης και έντονης αμφισβήτησης.

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής, μια εξομολόγηση, μια εξιστόρηση σαφέστατα υποκειμενική, αλλά ιδιαίτερα ζωντανή και προσωπική.

Κατά το δημιουργό αφότου μια σχέση έχει τελειώσει, αναπόφευκτα το μυαλό ταξιδεύει στο παρελθόν. Η ψυχή βρίσκεται αντιμέτωπη με τις επιλογές που έγιναν και περνάει άλλοτε από φωτεινά και άλλοτε από πιο σκοτεινά μονοπάτια, στην προσπάθεια του νου να ψηλαφίσει, να ωριμάσει, να λυτρωθεί…Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Οι κρυφές διαδρομές της ψυχής Οι κρυφές διαδρομές της ψυχής

Θωμάς, Νικόλαος Α.


Δεν υπάρχει περιγραφή...

5.97 €   5.37 €

ΑγοράΠαρακαταθήκες συναισθήσεων Παρακαταθήκες συναισθήσεων

Ρουμπελάκη, Νανά


Η συλλογή αποτελείται από 29 ποιήματα με σημείο αναφοράς τον ψυχικό κόσμο τής δημιουργού, όπως αυτός διαμορφώνεται απ’ το χρόνο και την...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ