Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Ελληνική Ποίηση arrow Ουρλιαχτό

Ουρλιαχτό  

(και σε ebook)

Ποίηση

Παπαοικονόμου, Νικόλαος Εμμ.

ISBN: 978-960-426-630-2


Ουρλιαχτό


Υπότιτλος :  Ποίηση
Άλλοι συντελεστές :  Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (επιμέλεια), Κυριακή Φιλόσογλου (εικονογράφηση εξώφυλλου)
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 48
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2011 (Ιούλιος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Η ποίηση είναι μια βαθιά προσωπική και βιωματική εμπειρία. Δεν υπακούει σε κανόνες και δεν μπορεί να μπει σε νόρμες. Δεν επαναλαμβάνεται, δεν εξηγείται, είναι πολλές φορές ακατάληπτη για τους εξωτερικούς αναγνώστες. Πολλές φορές και ο ίδιος ο δημιουργός δεν μπορεί με ακρίβεια να ανακαλέσει στη μνήμη του το λόγο που έγραψε μια λέξη ή έβαλε μια τελεία.

Η μοναδικότητα είναι και η ομορφιά της ποίησης. Όλοι οι άνθρωποι  είναι εν δυνάμει ποιητές. Απλά έχει φιμωθεί η φωνή μέσα τους, ενώ αυτό είναι ακριβώς που τους διακρίνει από τα υπόλοιπα όντα. Η ποίηση απλά βγάζει για λίγο το φίμωτρο αυτής της φωνής. Είναι ένα συνονθύλευμα γνώσεων, αναμνήσεων, αισθήσεων, εμπειριών που σταλάζει μέσα σε λίγες λέξεις.

Ένα τέτοιο συνονθύλευμα, που προέκυψε μετά από αρκετά χρόνια, αποτελεί και την πρώτη  ποιητική συλλογή του Νικόλαου Εμμ. Παπαοικονόμου με τον τίτλο «Ουρλιαχτό». Ο τίτλος είναι ενδεικτικός του πνεύματος που διακατέχει ολόκληρη τη συλλογή.

Είναι μια έκρηξη σκέψεων και συναισθημάτων αποτυπωμένων μέσα σε αυτές τις σελίδες. Μια προσωπική μαρτυρία, μια ώθηση για τους αναγνώστες στο να αφουγκραστούν και αυτοί με τη σειρά τους τη δική τους εσωτερική φωνή.

Ξεφυλλίστε το βιβλίοΜπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Χιόνι Χιόνι

Κούτρας, Μιχάλης


Στα τριάντα ποιήματα της συλλογής ακούγονται οι φωνές μιας νέας γενιάς ανθρώπων, οι οποίοι, προχωρώντας πέρα από την ελπίδα, πιστεύουν ότι...

9.95 €   8.96 €

ΑγοράΦερνή Φερνή

Βαλλιανάτου, Δήμητρα


Με αφετηρίες το μυστικό κόσμο της ύπαρξης και τον απύθμενο κόσμο των αισθήσεων, η συλλογή αφουγκράζεται οντολογικά σήματα,...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ