Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Ελληνική Ποίηση arrow Ήταν καιρός

Ήταν καιρός  

(και σε ebook)

Ποίηση

Μαρτζούκου, Κατερίνα

ISBN: 978-960-426-631-9


Ήταν καιρός


Υπότιτλος :  Ποίηση
Άλλοι συντελεστές :  Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (επιμέλεια)
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 64
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2011 (Ιούλιος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Μια κατάθεση ψυχής, στιγμών, εικόνων, που εναλλάσσονται σαν εποχές, σαν ώρες της ημέρας, άλλοτε σκοτεινές και άλλοτε γεμάτες φως.

Καταγραφές συναισθημάτων και αποτυπώματα σκέψεων, σε μια εποχή που όπως πολύ αληθινά διατυπώνει: «οι άνθρωποι πλέον δε μιλάνε, δεν κοιτούν».

Στο βιβλίο, τα ποιήματα ξεδιπλώνονται σαν πέρασμα μέσα από τα κεφάλαια της ζωής μας. Μέσα από τα τριάντα ομολογητικά ποιήματα αυτής της συλλογής αντιλαμβάνεται αμέσως ο αναγνώστης πόσο πολύ τον αφορά το καθένα από αυτά. Βιώματα όλων μας –γλυκές αναμνήσεις, προβληματισμοί, προδοσίες, απώλειες, έρωτας, λαχτάρα κ.ά.– αποκτούν πνοή μέσα από τον ποιητικό λόγο της Κατερίνας Μαρτζούκου.

«Σαν πόρτα στο χρόνο, σαν πόρτα στο χθες» η συλλογή αυτή, όπως εξάλλου και ο ποιητικός λόγος, μοιάζει να βρήκε φωνή μετά από μεγάλα διαστήματα σιωπής για να βρει την κατάλληλη στιγμή να αρθρωθεί και να μας αγγίξει όλους τόσο βαθιά.

Ξεφυλλίστε το βιβλίο


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Ανοίκειος νόστος Ανοίκειος νόστος

Μουσελιμίδου, Ιωάννα


Τα είκοσι εννέα ποιήματα της συλλογής ακολουθούν το νήμα μιας ενιαίας θεματικής, που διαθλάται, ωστόσο, σε πολλαπλά είδωλα και...

9.95 €   8.96 €

ΑγοράΝεφελώματα του χρόνου Νεφελώματα του χρόνου

Κουτσουρίδου, Κυριακή


Τα ποιήματα της συλλογής χαρακτηρίζονται από εικόνες και συμβολισμούς που αναφέρονται στην πάλη με τον εαυτό μας, στην εξερεύνηση της...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ