Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Νέες κυκλοφορίες arrow Ποιητικό ημερολόγιο 2019

Ποιητικό ημερολόγιο 2019  

(και σε ebook)

Ετήσια έκδοση

Κορίδης, Γιάννης

ISBN: 978-960-426-984-6


Ποιητικό ημερολόγιο 2019


Υπότιτλος :  Ετήσια έκδοση
Άλλοι συντελεστές :  Βασίλης Γεωργίου (εικονογράφηση σώματος και εξωφύλλου), Karlopoulos & Associates (καλλιτεχνική επιμέλεια)
Θέμα :  Ημερολόγιο, Ελληνική Ποίηση, Ανθολογία
Αριθμός Σελίδων : 392
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Σειρά :  Ποιητικό Ημερολόγιο
Αρ.Βιβλίου στη σειρά :  24
Έτος Έκδοσης :  2018 (Δεκέμβριος)


Τιμή: 15.00 €   13.50 €

 


Πιστό στις αρχές της παράδοσης, τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού και για εικοστή τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κυκλοφορεί το Ποιητικό Ημερολόγιο με επιμέλεια-ανθολόγηση του Γιάννη Κορίδη.
 
Κάθε μέρα –ολοσέλιδη– περιέχει τις απαραίτητες ημερολογιακές πληροφο­ρίες κι ένα αντιπροσωπευτικό ποίημα. Ανθολογούνται ποιήματα από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας, από τον Ερατοσθένη το Σχολαστικό στον Ανδρέα Κάλβο κι από τον Τέλλο Άγρα στην Κική Δημουλά. Περιέχει ποιήματα επετειακά, ποιήματα για καθημερινή ανάγνωση.
 
Το Ποιητικό Ημερολόγιο είναι μια καινούργια ανθολογία ποίησης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια ποιήματα και δεν προβάλλονται μόνο κλασικοί δημιουργοί, αλλά και σύγχρονοι, που επιβεβαιώνουν την εξελικτική πορεία της ελληνικής Ποίησης.


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Ποιητικό ημερολόγιο 2017 Ποιητικό ημερολόγιο 2017

Κορίδης, Γιάννης


Πιστό στις αρχές της παράδοσης, τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού και για εικοστή δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κυκλοφορεί το Ποιητικό...

15.00 €   13.50 €

ΑγοράΠοιητικό ημερολόγιο 2018 Ποιητικό ημερολόγιο 2018

Κορίδης, Γιάννης


Πιστό στις αρχές της παράδοσης, τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού και για εικοστή τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κυκλοφορεί το Ποιητικό...

15.00 €   13.50 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ