Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Νέες κυκλοφορίες arrow Ουσιαστικά

Ουσιαστικά  

(και σε ebook)

Ποιήματα

Σφαιροπούλου, Αφροδίτη

ISBN: 978-960-426-907-5


Ουσιαστικά


Υπότιτλος :  Ποιήματα
Άλλοι συντελεστές :  Πέτρος & Κώστας Αγγελακόπουλος, Μιλτιάδης Ζωγράφος (Σκίτσα βιβλίου), Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (επιμέλεια έκδοσης βιβλίου), Karlopoulos & Associates (καλλιτεχνική επιμέλεια)
Θέμα :  Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Αριθμός Σελίδων : 48
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Έτος Έκδοσης :  2017 (Μάιος)


Τιμή: 10.00 €   9.00 €

 


Σε καιρούς επ-ουσιώδεις τα «Ουσιαστικά» παλεύουν να επιδείξουν, να υποδείξουν, να καταδείξουν, να αναδείξουν. Μάχονται να ορίσουν και να οριστούν. Να απαντήσουν και να απαντηθούν. Να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν.

Ουσιαστικά, υμνούν τον αιώνιο Έρωτα και τον αιώνιο Θάνατο, τον Άνθρωπο του Θεού και το Θεό του Ανθρώπου, την απουσία της Ύπαρξης και την παρουσία της Ανυπαρξίας. Τα Πουθενά και Τίποτα, τα Παντού και Όλα.

Σε μία εποχή αν-ούσια, τα «Ουσιαστικά» συν-ουσιώνονται φιλοσοφώντας. Μήπως κατορθώσουν, τελικά, να βρουν και πάλι τη χαμένη της Ουσία.Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Προσφέρομαι ως Βαραββάς Προσφέρομαι ως Βαραββάς

Παπαφιλίππου, Λουκής


Η ποίηση του Λουκή Παπαφιλίππου, ύστερα από μια πρώτη ανάγνωση, γίνεται αναγκαία. Έχει εκείνο το ανεπαίσθητο άρωμα που προειδοποιεί τις...

14.93 €   13.44 €

ΑγοράΟ χαρακτήρας των σκιών Ο χαρακτήρας των σκιών

Μέγα, Ίλια


Στη νέα ποιητική συλλογή της Ίλια Μέγα οι μεγάλες αξίες τέμνονται για να δημιουργήσουν το σημείο αναφοράς της αναγέννησης της ανθρώπινης...

9.95 €   8.96 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ