Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Λογοτεχνία arrow Σειρά «Άπαντα Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Παντοκρατορινού» arrow Οι κολασμένοι και κατατρεγμένοι

Οι κολασμένοι και κατατρεγμένοι  

[και σε ebook]

Μυθιστόρημα

Παντοκρατορινός, Αρχ. Αθηναγόρας (Κάρταλης, Παναγιώτης)

ISBN: 978-960-426-703-5


Οι κολασμένοι και κατατρεγμένοι


Υπότιτλος :  Μυθιστόρημα
Θέμα :  Λογοτεχνία, Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία, Πεζογραφία, Μυθιστόρημα
Αριθμός Σελίδων : 200
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Σειρά :  Σειρά «Άπαντα Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Παντοκρατορινού»
Αρ.Βιβλίου στη σειρά :  9
Έτος Έκδοσης :  2013 (Ιανουάριος)


Τιμή: 11.94 €   10.75 €

 


Το μυθιστόρημα ξεδιπλώνεται λιτά, γοργά, συνοπτικά μέσα σε δύο ενότητες. 1) Στο μέγα βάθος, και 2) Στη χαβούζα της σήψης. Συμφυρμός καλού και κακού. Το κακόν μεγαλύνεται και θριαμβεύει πανηγυρικά. Δυο τόποι αλαργινοί της ελληνικής επαρχίας, η αιγαιοπελαγίτικη Λέρος και ο Αλφειός στο μεταίχμιο Γορτυνίας και Ολυμπίας δένουν τους ήρωες του δράματος.

Οι συμπτώσεις απίστευτες, όλοι συναντώνται στα άντρα και κολαστήρια ενδιαιτήματα της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας. Κέρκυρα και Γεντί Κουλέ αποτελούν μοιραίες καταλήξεις των υπηρετών του κακού.

Οι κολασμένες ψυχές, θαμώνες πλέον του διαβολικού χώρου, είναι επόμενο να απωθούνται κατατρεγμένες, αποδιοπομπαίοι τράγοι θαρρείς του Λευιτικού και Δευτερονομίου της πεντατεύχου της Βίβλου της κοινωνίας των νομοταγών και «ευυπόληπτων» πολιτών.              
   
Το μυθιστόρημα «Οι κολασμένοι και κατατρεγμένοι» (εκδόσεις Ιωλκός, 2013) αποτελεί τον ένατο τόμο της σειράς «Άπαντα Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Παντοκρατορινού».Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Καλαντάρι και μνημόσυνα Καλαντάρι και μνημόσυνα

Παντοκρατορινός, Αρχ. Αθηναγόρας (Κάρταλης, Παναγιώτης)


Η ποιητική συλλογή «Καλαντάρι και μνημόσυνα» (εκδόσεις Ιωλκός, 2012) αποτελεί τον τέταρτο τόμο της σειράς «Άπαντα Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα...

11.94 €   10.75 €

ΑγοράΗ «Μέδουσα» Η «Μέδουσα»

Παντοκρατορινός, Αρχ. Αθηναγόρας (Κάρταλης, Παναγιώτης)


Ο αρχικός χαρακτηρισμός του μυθιστορήματος ήταν ο «Αναχωρητής ο Αγιονορείτης». Προϊόντος, όμως, του χρόνου «έδοξε τω προεστώτι» να το...

15.92 €   14.33 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ