Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Εκδόσεις Ιωλκός arrow Ποίηση arrow Σειρά «Αιώνια Ποίηση» arrow Ποιήματα

Ποιήματα  

[και σε ebook]

Καβάφης, Κ. Π.

ISBN: 978-960-426-686-9


Ποιήματα


Άλλοι συντελεστές :  Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (υπεύθυνος σειράς), Γιάννης Κορίδης (επιμέλεια), Πανδώρα Γιαμαλίδου (εικονογράφηση εξωφύλλου), Δημήτρης Κουρκούτης (σχεδιασμός εξωφύλλου)
Θέμα :  Ποίηση, Ελληνική Ποίηση, Κλασικοί Ποιητές
Αριθμός Σελίδων : 192
Εξώφυλλο :  Μαλακό
Σειρά :  Αιώνια Ποίηση
Αρ.Βιβλίου στη σειρά :  3
Έτος Έκδοσης :  2012 (Νοέμβριος)


Τιμή: 9.95 €   8.96 €

 


Ο Κ. Π. Καβάφης στις καλύτερες στιγμές του. Η νέα έκδοση των «Ποιημάτων» του στην σειρά «Αιώνια Ποίηση» των εκδόσεων Ιωλκός αποτελεί, για τους φιλότεχνους, απόκτημα σεβασμού προς τη γραφή και τις γλωσσικές προτιμήσεις του μεγάλου Έλληνα ποιητή.
 
Η παρούσα έκδοση των «Ποιημάτων» –πιστή στη γραφή και δομή των πρωτοτύπων– είναι απόρροια της ευαισθησίας και του θαυμασμού, των συντελεστών της έκδοσης, στο πρόσωπο και το έργο ενός μεγάλου δημιουργού, που έφερε την ελληνική ποίηση στα πέρατα του κόσμου.

Η εικονογράφηση της έκδοσης του εξωφύλλου των «Ποιημάτων» είναι της Πανδώρας Γιαμαλίδου, η επιμέλεια του Γιάννη Κορίδη και ο σχεδιασμός εξωφύλλου του Δημήτρη Κουρκούτη.

Βασικό γνώρισμα της σειράς «Αιώνια Ποίηση» των εκδόσεων Ιωλκός είναι η τυπογραφική καλαισθησία και η προσιτή λιανική τιμή των τίτλων που την αποτελούν.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου:

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω βιβλία:

Ποιήματα 1874-1910 Ποιήματα 1874-1910

Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος


Η νέα εκδοτική σειρά «Αιώνια Ποίηση» που εγκαινίασαν οι εκδόσεις Ιωλκός, ξεκίνησε με την επανέκδοση των ποιημάτων τού μεγάλου μας...

5.97 €   5.37 €

ΑγοράΝηπενθή Νηπενθή

Καρυωτάκης, Κ. Γ.


Η δεύτερη, χρονολογικά, ποιητική συλλογή του Κ. Γ. Καρυωτάκη, «Νηπενθή» (1921), χαρακτηρίστηκε από την τότε κριτική ως ένα λυρικό φως...

5.97 €   5.37 €

Αγορά
Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ