Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Διδαγγέλου, Δήμητρα


Η Δήμητρα Διδαγγέλου είναι ψυχολόγος κι επιστημονικός δημοσιογράφος. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία με Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία στα ΜΜΕ κι έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπευτική Γραφή.
Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε ΜΜΕ και στη συνέχεια δημιούργησε το ηλεκτρονικό περιοδικό ψυχολογίας Ψυχογραφήματα και το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης.
Διεξάγει εργαστήρια και συνεδρίες εκφραστικής και θεραπευτικής γραφής χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο ως κύριο μέσο έκφρασης.
Διηγήματά της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς, δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους και λογοτεχνικά περιοδικά. Tο 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη, η νουβέλα με τίτλο «Η Σύβι και ο Ντάντυ», η οποία έγινε θεατρικό έργο. Συμμετείχε στα συλλογικά έργα «Η χρονιά του ’88» (εκδόσεις Παράξενες Μέρες, 2014) και «Υπό Σκιάν» (Οι εκδόσεις των συναδέλφων, 2015). Υπό έκδοση είναι η συμμετοχή της στο βιβλίο «Η Ψυχολογία των Μέσων» από τις εκδόσεις Oasis.

Άλλα βιβλία του/της

Wabi Sabi (Η ατέλεια)

Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ