Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Μαλαχιάς, Μιχαήλ-Αλέξανδρος Σ.
Ο Μιχαήλ-Αλέξανδρος Σ. Μαλαχιάς γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής το 1982 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Παρασκευή. Αποφοίτησε αριστούχος από τα Εκπαιδευτήρια «Κωστέα-Γείτονα» το 1999 για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ορκίστηκε ιατρός το 2005 και εν συνεχεία άσκησε το λειτούργημα ως αγροτικός ιατρός στην Ικαρία, ασκούμενος χειρουργός στην Κυπαρισσία και ορθοπεδικός στην Τρίπολη. Κατόπιν, υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στη Βόρειο Δωδεκάνησο και πλέον εργάζεται στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».
Παράλληλα με τις ιατρικές υποχρεώσεις του, το Δεκέμβριο του 2006 έλαβε, επιτυχώς, μέρος σε κατατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής Αθηνών. Αποφοίτησε από το εν λόγω τμήμα το φθινόπωρο του 2011 και εν συνεχεία επέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου όπου και συνεχίζει να φοιτά.
 Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση και συγγραφή πολυάριθμων ιατρικών μελετών σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.
«Το πικραμύγδαλο» αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα.
Άλλα βιβλία του/της

Το πικραμύγδαλο

Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ