Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Κωνσταντοπούλου, Λίζα
Η Λίζα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε λίγα Νομικά και πολλή Μουσική. Το 1994 διορίστηκε ως καθηγήτρια Μουσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κι από τότε ασχολείται έντονα με το σχολικό θέατρο, γράφοντας παιδικά μιούζικαλ κι ανεβάζοντας παραστάσεις σε διάφορα θέατρα της Θεσσαλονίκης.
Το 2005 κέρδισε με το «ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ» το Β΄ Βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού για νέους θεατρικούς συγγραφείς. Ήταν το πρώτο της θεατρικό έργο για ενήλικες και από τότε γράφει θέατρο και για μεγάλους.
Το 2008 κέρδισε το Α΄ Βραβείο στο Φεστιβάλ «Παις… Όπερα» που οργάνωσε η ΟΠΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με το εφηβικό μιούζικαλ «ΛΙΓΟ ΑΠ’ ΟΛΑ», που ερμήνευσε, θεατρικά και μουσικά, ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τούμπας.
Τα θεατρικά της έργα «ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ» και «ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑ» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Γράφημα».
Εκτός από θεατρικά έργα, γράφει και περίεργα παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, πολύχρωμα ποιήματα και μουσική για θέατρο.
Όταν δε γράφει και δε διδάσκει μουσική στο σχολείο, μεγαλώνει τα παιδιά της και ελπίζει ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.
Άλλα βιβλία του/της

Sa Raja Meura

Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ