Σύνθετη Αναζήτηση
       
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put βιβλία into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Παναγιωτακόπουλος, Γιώργος
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, την Άνοιξη του 1957, από γονείς Αρκάδες, και μεγάλωσε στην Καλλιθέα.
Στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρέτησε από το 1980 έως το 2011 έχοντας θητεύσει σε διάφορες μάχιμες  και επιτελικές θέσεις του Σώματος αλλά και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, λαμβάνοντας μέρος σε πολλά και διαφορετικά μεγάλα συμβάντα.
Σπούδασε Προγραμματισμό και Γαλλική γλώσσα, ενώ υπηρέτησε και το συνδικαλιστικό κίνημα στον εργασιακό του χώρο (1993-1995) ως εκλεγμένο μέλος της τότε Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και ως αντιπρόσωπος Πυροσβεστικού Σώματος στην ΑΔΕΔΥ.
Μέχρι την αποστρατεία του ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Πυρονόμων, Αρχιπυροσβεστών, Πυροσβεστών Αττικής ( Ε.Π.Α.Π.Α.).
Στη νεανική του ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (αθλητής στίβου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ΟΣΦΠ, ποδοσφαιριστής και παράγοντας ερασιτεχνικών ομάδων και διαιτητής ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών), τη δημοσιογραφία (υπήρξε συντάκτης των εφημερίδων «Αθλητική Hχώ» και «Ώρα για σπορ») και την κινηματογραφία.
Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων (Ε.Ε.Δ.Σ.).
Παράλληλα ασχολήθηκε και με τη συγγραφή. Πολλοί στίχοι του μελοποιήθηκαν και τραγουδήθηκαν από γνωστές ερμηνεύτριες όπως την Ελίζα Μαρέλλη κ.ά. Η πρώτη του ποιητική συλλογή κυκλοφόρησε το 2006 με το συμβολικό-μεταφορικό τίτλο «Υγρές κουβέντες» και η δεύτερη «Υγρές κουβέντες 1+2» το 2007, αποκομίζοντας πολύ καλές κριτικές.
Ασχολήθηκε, επίσης, με την πολιτική και τα δημοτικά δρώμενα της πόλης του.
Τα «Λόγια... πυρός» είναι το τέταρτο βιβλίο του.Άλλα βιβλία του/της

Λόγια… πυρός
Πυρος(βεστικές) Αποκαλύψεις

Newsletter

Εγγραφείτε εδώ στο newletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα βιβλία, προσφορές, εκδηλώσεις κτλ